Nuk ka rrugë tjetër pos integrimit në NATO dhe BE, fitues të ri në zgjedhjet e parakohshme - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

20/10/2019 21:12

Nuk ka rrugë tjetër pos integrimit në NATO dhe BE, fitues të ri në zgjedhjet e parakohshme

Ballina

Gazeta Express

20/10/2019 21:12

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristjan Mickoski, doli nga takimi i liderëve mjaftë i lumtur, pasi që morri atë që kërkoi, zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Edhe Mickoski sikurse kolegët e tij, tha se nuk ka rrugë tjetër për Maqedoninë përveç integrimit në NATO dhe BE.

“Nuk ka alternativ tjetër përveç integrimit në NATO dhe BE. Ky ishte konstatim unanim i të gjithë pjesëmarrësve në këtë takim sa i përket mos-marrjes së datës për fillim të negociatave. Ndërkohë në pjesën e dytë ku u diskutua për zgjedhjet e parakohshme ramë dakord që 12 prilli të jetë dita kur do të mbahen zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Për ne ishte shumë e rëndësishme që të marrim datë për zgjedhje të parakohshme. Kemi realitet të ri, do të kemi qeveri teknike dhe më 12 prill do të kemi fitues të ri të zgjedhjeve”, deklaroi Hristijan Mickoski, kryetar i VMRO-DPMNE-së.