Nuk e përqafojë nëna, reagimi qesharak i vogëlushit - Gazeta Express

Nuk e përqafojë nëna, reagimi qesharak i vogëlushit

Fun

Gazeta Express

17/10/2019 22:20

Ky është momenti interesant kur një djalë dy vjeçar bëhet nervoz kur nëna e tij që po nxitonte për të shkuar në punë, harron ta puth atë.

Vogëlushi i indinjuar me emrin Alexander, nga Jacksonville, Florida, sapo kishte përfunduar një praktikë futbolli, kur nëna e tij Diana Simos nxitoi dhe harroi t’i jepte një lamtumirë të duhur, përcjell Telegrafi.

Dhe ka qenë babai i Aleksandrit, Christos, më pas ai që ka marrë telefonin e tij për të filmuar reagimin qesharak të Aleksandrit.

Toddler can’t believe mom went to work without KISSING HIM GOODBYE

A two-year-old from Florida has gone viral for his adorable rant caught on video Alexander Simos, of Jacksonville, was shocked on October 4 when his mother left for work without kissing him, his father, or his newborn sister goodbye He threw his hands up in disbelief and in his toddler babble vented his outrage Alexander’s father Christos filmed his adorable rant saying, ‘She didn’t give you a kiss?

Në pamjet disa sekondëshe Aleksandri shihet duke i shpjeguar tërbimin e tij babait.

Ai shihet i indinjuar edhe për faktin se si nëna e tij, përveç djaloshit, nuk pati kohë të puthte as motrën e tij të vogël dhe babanë.