Njihuni me gjyshen bodybuilder - Gazeta Express

Njihuni me gjyshen bodybuilder

Ballina

Gazeta Express

19/11/2019 9:28

Një gjyshe e tre nipërve dhe mbesave ka zbuluar sesi bodybuilding i ka dhënë asaj një kuptim të ri për jetën e saj – si dhe një trup prej 90 kg biceps prej 43 cm.

Robin Hillis, 48 vjeç, nga Ontario, Kanada, e donte sportin prej kur ishte në shkollë dhe kur la shkollën e mesme në vitin 1989, ajo iu bashkua një palestre për të ruajtur format e saj dhe shumë shpejt u dashurua me peshëngritjen.

Para se të merrte sportin seriozisht, Robin ishte i trembur, por bodybuilding i dha asaj kuptim të ri për jetën dhe në vitin 1993, garoi në konkursin e saj të parë për bodybuilding dhe mori vendin e dytë.

Robin e mbajti në formë trupin e saj edhe gjatë dhe pas shtatzënive me vajzat e saj, Katey, 23 vjeç dhe Courtney, 21 vjeç, të cilat, së bashku me nipërit e Robin, Abel, 3, Avianna, 2, dhe Wynter, 1, janë mbështetësit e saj më të mëdhenj dhe e inkurajojnë atë të të jetë më e mira në këtë sport.

Ajo tani stërvitet gjashtë ditë në javë kur përgatitet për një shfaqje dhe pesë ditë në javë në sezonin jashtë tyre. Robin garon dy herë në vit dhe thotë se Bodybuilding i ka mësuar si të ketë edhe më shumë vetëbesim në vete.

Gjyshja e tre fëmijëve merr reagime kryesisht pozitive ndaj fizikut të saj mbresëlënës dhe ajo thotë se të pasurit fëmijë nuk duhet ta bëjnë më të vështirë arritjen e rezultateve të tilla.