Njihni mjekët e Spitalit Amerikan në Kosovë - Gazeta Express

Njihni mjekët e Spitalit Amerikan në Kosovë

Lajme

Gazeta Express

24/06/2021 20:14

Dr. IDEAL HOXHAJ, Neurolog.

Dr. Ideal Hoxhaj është diplomuar pranë Fakultetit të Mjekësisë , Universiteti i Prishtinës, ku më pas ka vazhduar specializimin për Neurologji në Qendrën Klinike Universitare Prishtinë, Departamenti Neurologji me notë mesatare 10.

Pjesëmarrës në konfereca dhe kongrese kombëtare dhe ndërkombëtare.

Anëtar i Shoqatës së Neurologëve të Kosovës dhe anëtar i Shoqatës për Epilepsi. Anëtar i Komitetit specialistik për Neurologji dhe Neurokirurgji.                                               Anëtar i Kuvendit të Odës së Mjekëve të Kosovës.     

Prej disa muajve Dr. Ideali është pjesë e Departamentit të Neurologjisë në Spitalin Amerikan në Prishtinë.

Për më shumë informacion, kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

#spitaliamerikan #perqafojejeten

https://www.facebook.com/SpitaliAmerikanKosove/ – Facebook

https://www.instagram.com/spitaliamerikanprishtine/?hl=en – Instagram

https://ks.spitaliamerikan.com/ – Web