Një shtetas serb tenton ta kalojë ilegalisht kufirin


Gazeta Express
13 Qershor 2019 14:05

Njësia policore në Leposaviq ka shoqëruar në stacionin policor një serb të dyshuar, pasi që e kishte kaluar kufirin në mënyrë ilegale dhe tek i njëjti janë gjetur mallra ushqimore të kontrabanduar.

Rasti është dërguar në procedurë të rregullt.

Te fundit


Kthehu lart