Një burrë në Poloni përjeton tmerrin, papritur i shfaqet një krijesë tmerruese - Gazeta Express

Mistere

Gazeta Express

17/06/2020 1:55

Një burrë në Poloni përjeton tmerrin, papritur i shfaqet një krijesë tmerruese

Mistere

Gazeta Express

17/06/2020 1:55

Në video mund të shihet një figurë e cila doli të ishte një krijesë e çuditshme.

Një eksplorues ka filmuar vetën e tij duke ecur drejt një zëri të çuditshëm natën në një pyll, transmeton lajmi.net.

Gjatë ecjes në pyll duke ndjekur zërin e çuditshëm, ai vëren një krijesë teksa po qëndronte si në një film horror.

Ai ia lëshon dritën kësaj krijese misterioze ku papritur shihet një figurë e bardhë që shkon në drejtim të tij. Por para se të zbulohet më shumë rreth krijesës se çfarë ishte, ai fillon të largohet me vrap nga aty.

Ngjarja ndodhi diku në Poloni. Është postuar disa herë në YouTub dhe ka krijuar një teori konspirative.