Nikolla Gruevskit mund t’i merret mandati si deputet - Gazeta Express

Gazeta Express

14/05/2019 13:24

Nikolla Gruevskit mund t’i merret mandati si deputet

Gazeta Express

14/05/2019 13:24

Kaluan 6 muaj qëkur ish kryeministri Nikolla Gruevski ka ikur dhe nuk ka arsyetuar mungesën e tij si deputet në Kuvend.

Ai më 13 nëntor të vitit të kaluar publikoi në profilin e tij në Facebook se gjendet në Budapest.

Me 6 muaj mungesë të paarsyeshme, deputetët tani kanë mundësi ligjore që të votojnë për marrjen e mandatit të ish kryeministrit Nikolla Gruevski.

Për marrjen e mandatit të një deputeti nevojiten 2/3 e votave.