“Ngjarje makabre”, prokurori i rastit jep detaje për vrasjen në Pejë dhe të kaluarën e të dyshuarit

Prokurori i krimeve të rënda në Pejë, Ersan Qavolli ka dhënë detajet e fundit lidhur me rastin e vrasjes së rëndë të gruas në Pejë, shkruan Gazeta Express. Ai tha se bëhet fjalë për një vrasje makabre dhe se rasti është shumë i ndjeshëm. “Sot rreth orës 08:00 e kemi pranuar  një informacion për kryerjen … Continue reading “Ngjarje makabre”, prokurori i rastit jep detaje për vrasjen në Pejë dhe të kaluarën e të dyshuarit