Nga tetori barnat do të merren me recetë, letërnjoftim ose pasaportë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

11/09/2019 12:04

Nga tetori barnat do të merren me recetë, letërnjoftim ose pasaportë

Ballina

Gazeta Express

11/09/2019 12:04

Të gjithë ata që kanë sigurim nga 1 tetori 2019 do të mund që barnat e tyre ti tërheqin nga barnatorja vetëm me reçetë dhe letërnjoftim ose pasaportë, kanë njoftuar nga Fondi shëndetësor.

Kjo sipas udhëheqësve të fondit, do të bëhet që të shmangen keqpërdorimet gjatë marrjes së ilaçeve nga barnatoret.