Nga panairi më i madh i automjeteve: Makinat e së ardhmes - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

11/09/2019 14:05

Nga panairi më i madh i automjeteve: Makinat e së ardhmes

Ballina

Gazeta Express

11/09/2019 14:05

Frankfurt Auto Show është panairi më i madh në botë i automjeteve.

Kompani nga e gjithë bota vijnë aty për të treguar prototipat dhe konceptet e makinës të së ardhmes.

Në galerinë e mëposhtme do të shikoni mjete të cilat do t’iu lënë pa fjalë.