Nesër dhe pasnesër këto zona të Tiranës do jenë pa drita - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

18/09/2019 17:25

Nesër dhe pasnesër këto zona të Tiranës do jenë pa drita

Ballina

Gazeta Express

18/09/2019 17:25

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se në datat 19-21 shtator do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë si pasojë e punimeve për rikonstruksionin e kabinave.

Zonat dhe oraret janë si më poshtë:

19 shtator

09:00-13:00

Krrabë, Pashkashesh, Mushqeta

09:00-15:00

Rruga e Elbasanit pranë ish-Trikotazhit pjesërisht

20 shtator

09:00-15:00

Fillimi i Rrugës së Dibrës pjesërisht afër 9-Katsheve

12:00-15:00

Rruga “Reshit Çollaku” pjesërisht pranë Postës Qendrore

21 shtator

09:00 – 15:00

Rruga “Edit Durham” pjesërisht