Nëna e 4-vjeçares: Në Facebook e pamë që ka vdekë, nuk na kanë lajmëruar prej spitalit

Nëna e 4-vjeçares, e cila vdiq, tha se kur vajza e saj u nis për tu trajtuar në Prishtinë, autoambulanca nuk e ka marrë me vete, dhe pasi ajo ka vdekur askush nga stafi i spitalit nuk e kanë njoftuar për vdekjen e saj. “Autoambulanca ka ikur, nuk na ka marrë me vete, ne i … Continue reading Nëna e 4-vjeçares: Në Facebook e pamë që ka vdekë, nuk na kanë lajmëruar prej spitalit