Ballina

Gazeta Express

14/08/2019 10:09

Në vendkalimin kufitar të Bogorodicës pritet rreth gjysmë ore

Ballina

Gazeta Express

14/08/2019 10:09

Qarkullimi në shtet është rritur, ndërsa në kalimin kufitar të Bogorodicës pritet 15 deri në 30 minuta.

Siç informon LAMM, në vendkalimet e tjera kufitare, në anën e Maqedonisë së Veriut, nuk ka vonesa të mëdha për hyrje dhe dalje nga shteti.

Edhe pse rrugët janë të thata, LAMM rekomandon përshtatjen e shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm të automjetit, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropa, luginat e lumenjve dhe grykat malore ku ka mundësi për shembje. Kjo veçanërisht ka të bëjë për akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.