Në vendkalimet kufitare pritet deri në 30 minuta


Gazeta Express
20 Gusht 2019 10:02

Në vendkalimet kufitare Bogorodicë dhe Tabanoc pritet prej 15 deri në 30 minuta, derisa në vendkalimet tjera kufitare nga ana maqedonase nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM në informatën e publikuar sot njofton se komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet nëpër rrugë të thata.

Te fundit


Kthehu lart