Në vend të litarit, fëmijët vietnamezë përdorin gjarprin e ngordhur për të luajtur - Gazeta Express

Në vend të litarit, fëmijët vietnamezë përdorin gjarprin e ngordhur për të luajtur

Lajme

Gazeta Express

18/11/2019 10:42

Në mungesë litari, fëmijët vietnamezë luajnë me gjarprin e ngordhur.

Pamje të tilla janë filmuar në një video amatore, e cila shfaq tre fëmijë duke kënduar dhe kërcyer. E në vend të litarit, fëmijët improvizojnë me gjarprin e ngordhur, transmeton Lajmi.net.

Që nga publikimi i videos, gjegjësisht para dy ditëve, ajo është parë nga më shumë se 90 mijë persona.

Vietnami është një nga vendet që prin me biodiversitet.