Në Spitalin e Pejës u kryen 18 operacione për 24 orë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

12/06/2019 13:21

Në Spitalin e Pejës u kryen 18 operacione për 24 orë

Ballina

Gazeta Express

12/06/2019 13:21

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës gjatë ditës së djeshme janë realizuar 18 operacione nga mjekët.

Spitali ka njoftuar se në total 277 pacientë janë trajtuar si raste emergjente, 34 nga këta pacientë janë hospitalizuar për trajtim të mëtutjeshëm.

334 pacientë kanë kryer analiza që në total kanë kryer 4,780 analiza.

Kanë qenë 6 lindje, 3 normale dhe 3 me prerje cezariane. Kanë lindur 6 foshnje, 3 të gjinisë mashkullore dhe 3 të gjinisë femërore.