Në Prishtinë porosit një kifle me xhem, por i del kifle me letër kartoni


Gazeta Express
18 Gusht 2019 14:05

Një gjë sa e pazakontë, aq e gërditshme i ka ndodhur sot një qytetareje të Prishtinës.

Blodina Shehu, një qytetare nga Prishtina sot ka përjetuar një gjë shokuese derisa po hante mëngjesin.

Ajo ka ndarë disa fotografi dhe një video me ndjekësit e saj në Facebook, ku tregon se në çfarë gjëje të neveritshme ka hasur sot.

Derisa po hante kiflen e saj ajo ka gjetur brenda saj karton të letrës.

Artikull i sponsoruar

Te fundit


Kthehu lart