Ndryshojnë çmimet e naftës - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

11/11/2019 13:49

Ndryshojnë çmimet e naftës

Ballina

Gazeta Express

11/11/2019 13:49

Komisioni Rregullator për Energjetik ka vendosur që të shtrenjtoj çmimet e derivateve të naftës. Sipas vendimit çmimi i benzinës EUROSUPER BS-95 do të shtrenjtohet për një denarë, ndërsa benzina EUROSUPER BS-98 dhe dizeli shtrenjtohen për gjysmë denarë.

Sipas vendimit të ri, një litër EUROSUPER BS-95 do të kushtojë 68.50 denarë, ndërsa EUROSUPER BS-98 do të kushtojë 70.50 denarë për litër.
Një litër dizel do të kushtojë 62 denarë.
Vaji ekstra i lehtë për amvisëri do të kushtojë 50.50 denarë.