Ndërron jetë funksionari i Alternativës Shaban Zendeli - Gazeta Express

Ndërron jetë funksionari i Alternativës Shaban Zendeli

Ballina

Gazeta Express

11/07/2019 10:18

Shaban Zendeli, një personalitet dhe kuadër i dalluar në komunën e Likovës sot ka ndërruar jetë.

Ai u nda nga jeta pas një sëmundje. Njoftimin e kanë bërë të ditur familjarë dhe miq të tij.

Zendeli aktualisht ishte drejtor gjeneral i “Hekurudhave të Maqedonisë – Transport”. Ndërsa vite më parë ka qenë i njohur edhe me aktivitetet e tij politike.

Zendeli ka qenë kandidatë për kryetar të komunës së Likovës në zgjedhjet e fundit lokale

Zendeli u lind në fshatin Orizare të komunës së Likovës.