Ndërpritet për një moment debati mbi Ligjin për Prokurorinë Publike - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

28/01/2020 15:27

Ndërpritet për një moment debati mbi Ligjin për Prokurorinë Publike

Ballina

Gazeta Express

28/01/2020 15:27

Deputetët e VMRO-DPMNE-së kanë ndërhyrë në debatin e sotëm për Ligjin për Prokurorinë Publike, derisa në foltore ishte Prokurori Publik, Lubomir Joveski, dhe përmes një pankarte ata kërkuan përgjigje rreth letrës që Janeva i ka dërguar Joveskit.

“Zoti Joveski deri kur do ta fshihni letrën e dërguar nga Janeva?”.

Pas kësaj kreu i Komisionit, Kiracovski, kërkoi pauzë prej 5 minutave, megjithatë deputetët e VMRO-së larguan transparentin dhe debati vazhdoi me fjalimin e Joveskit./GazetaExpress/