“Je bë profesor sepse qite një mitraloz në krah”, “Ti s’di gjë”, debati përfundon me përplasje të ashpra

Përplasje e ashpër ka ndodhur në minutat e fundit të emisionit Pressing në T7. Një debat i ashpër është zhvilluar në mes të analistes Luljeta Aliut dhe filozofit Blerim Latifi, shkruan Express. Derisa po diskutohej për zhvillimet e fundit që ndodhën në Mitrovicë pas vizitës së Kurtit atje, u diskutua edhe për ndarjen e Mitrovicës. … Continue reading “Je bë profesor sepse qite një mitraloz në krah”, “Ti s’di gjë”, debati përfundon me përplasje të ashpra