Nasim Haradinaj: Rrjedhja e dosjeve të Speciales mund të jetë dhuratë nga Mossadi pas njohjes së Izraelit

Nënkryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Nasim Haradinaj, në emisionin Pressing të T7, ka thënë se rrjedhja e dosjeve nga Gjykata Speciale mund vije si dhuratë nga agjencisë inteligjente Mossad. E kjo për shkak se sipas tij, Izraeli na njohu si shtet dhe kjo mund të jetë një dhuratë … Continue reading Nasim Haradinaj: Rrjedhja e dosjeve të Speciales mund të jetë dhuratë nga Mossadi pas njohjes së Izraelit