Naim Bazaj në Frontal flet për degën e PDK-së në Drenas - Gazeta Express

Naim Bazaj në Frontal flet për degën e PDK-së në Drenas

Gazeta Express

15/05/2019 16:57

Sot në Frontal është i ftuar Naim Bazaj, njëri nga tre kandidatët për kryetar të degës së PDK-së në Drenas.

Ish-kryesuesi i Kuvendit Komunal do të flas për zgjedhjet e Partisë Demokratike në degën që po cilësohet si problematike.

Bazaj do të deklarohet edhe për përçarjet e Partisë se Veselit në Drenas dhe arsyet se pse është shtyer Kuvendi Zgjedhor në këtë degë.

Për këto dhe shumë të tjera, sot duke filluar nga ora 17:00 në Frontal.