Mustafa me një letër të gjatë për zhvillimet në LDK: Po mblidhen grupe të ngushta për të blerë paqe dhe qetësi

Ministri në detyrë i Bujqësisë dhe anëtari i Kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës, Besian Mustafa ka shkruar për rezultatin e dobët në zgjedhjet e përgjithshme parlamentar, ndërsa ka konstatuar se LDK-së i nevojitet unitet për t’u rikthyer. Përmes një shkrimi të gjatë, që e ka quajtur “letër që thyen heshtjen”, Mustafa i ka akuzuar … Continue reading Mustafa me një letër të gjatë për zhvillimet në LDK: Po mblidhen grupe të ngushta për të blerë paqe dhe qetësi