Mungojnë librat për klasët e teta dhe të nënta - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

10/09/2019 22:55

Mungojnë librat për klasët e teta dhe të nënta

Lajme

Gazeta Express

10/09/2019 22:55

Ka nisur java e dytë e vitit të ri shkollor, por nxënësit e klasave të 8–ta dhe të 9-ta të shkollës fillore “Faik Konica” në Prishtinë ende nuk janë kompletuar me tekste mësimore.

Jo të gjithë nxënësit që i kaluan këto dy nivele të shkollimit nuk I kthyen librat në shkollë. U arsyetuan se ato u ishin vjetëruar tej mase, njofton Klan Kosova.

Ata që mbetën pa tekste shkollore s’patën alternativë tjetër përveç se t’i blejnë ato të reja në librari.

Mungojnë librat për klasën e 8-ta dhe të 9-ta – 10.09.2019 – Klan Kosova