MPJ e Maqedonisë së Veriut publikon listën e personave që i mbijetuan aksidentit në Bullgari

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka marrë konfirmim zyrtar nga institucionet kompetente të Republikës së Bullgarisë për shtatë udhëtarët të cilët i mbijetuan aksidentit tragjik në Bullgari, në magjistralen “Struma” afër Sofjes. Më poshtë keni listën e udhëtarëve të lënduar, të cilët janë në gjendje të mirë shëndetësore, dhe … Continue reading MPJ e Maqedonisë së Veriut publikon listën e personave që i mbijetuan aksidentit në Bullgari