Mos e humbni ofertën e KFC’së për Ramazan


Gazeta Express
21 Maj 2019 12:04

Pasioni i KFC-së për ushqim kalon në një nivel tjetër për muajin e shenjtë të Ramazanit me ofertat të cilat do ta bëjnë më të lehtë që të mblidheni dhe të darkoni së bashku në këtë muaj të Shenjtë.

Me sekretin e kolonelit, dhe prezencën e KFC-së në 9 lokacione të ndryshme, ju mund të shërbeheni me këto oferta gjatë tërë muajit të Ramazanit:

Ofertë për 2 persona:

  • – 2x Sander’s Burger
  • – 8x Hot Wings
  • – 2x Potato Wedges
  • – 2x Pije
  • – 2x Sosa

Për cmimin 8.99€ nga cmimi 12.60€

Ofertë për 4 persona:

  • – 4x Sander’s Burgers
  • – 16x Hot Wings
  • – 4x Potato Wedges
  • – 4x Sosa
  • – 4x Pije

Për cmimin 14.99€ nga cmimi 25.20€

KFC Oferta e Ramazanit – 2019

Te fundit


Kthehu lart