Momenti kur aparati i Bitcoin lëshon një ‘thes me para’ - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

11/06/2019 11:25

Momenti kur aparati i Bitcoin lëshon një ‘thes me para’

Ballina

Gazeta Express

11/06/2019 11:25

Një aparat për përkthimin e Bitcoin në monedha të vërteta, ka filluar që të nxjerr prerje prej 20 funtesh, në qendër të Londrës.

Pamjet, të cilat u filmuan nga kalimtarët, tregojnë se si gardianët e sigurisë e rrethojnë makinën me para, për t’i ndaluar njerëzit që t’i afrohen parave.

Personi që i tërhoqi paratë, siç duket ka qenë i përgatitur, dhe e ka marrë një çantë me vete, ku edhe binin paratë. /GazetaExpress/