Momenti i jashtëzakonshëm kur balena gjigante kërcen mbi ujë në prani të anijes - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

11/06/2019 9:24

Momenti i jashtëzakonshëm kur balena gjigante kërcen mbi ujë në prani të anijes

Fun

Gazeta Express

11/06/2019 9:24

Një balenë masive shihej duke dalë nga deti dhe duke kërcyer në prani të një anije peshkimi.

Për fat të mirë, dikush afër ishte në gjendje të merrte disa pamje të momentit të pabesueshëm, i cili dukej si një skenë e ndonjë filmi

Douglas Croft, 60 vjeçar ishin në gatishmëri të shfaqnin kamerat e tyre në kohë për të incizuar skenën jetësore.

Ndiqini pamjet e jashtëzakonshme.