Momentet më të sikletshme të VIP-ave me veshjet - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

20/09/2019 11:29

Momentet më të sikletshme të VIP-ave me veshjet

Ballina

Gazeta Express

20/09/2019 11:29

Nuk janë të pakta rastet kur personazhet e njohur kanë pësuar “aksidente” me veshjet.

Që nga këputja e një kopse apo grisja e pantallonave ose ndodh që të ngrihet papritur fustani nga era.

Për personazhet e njohur momente të tilla janë më të sikletshme, pasi ndodhin para kamerave dhe menjëherë bëhen virale.

Më poshtë po sjellim disa prej momenteve më të sikletshme të personazheve të njohura.