Kthehu lart

Zhytësit bëjnë zbulimin dramatik, çfarë gjendet brenda vendit më misterioz në planet

Zhytësit bëjnë zbulimin dramatik, çfarë gjendet brenda vendit më misterioz në planet GazetaExpress

Gropa gjigante Blu e Belize-s është një nga vendet më të mahnitshme dhe misterioze të planetit.

E gjendur në shkëmbin nënujor, Mesoamerican ,“gropa” e dytë më e madhe në botë është 304.8 metra e gjerë dhe më shumë se 121.92 metra e thellë.

Kështu, në përpjekje për të zbuluar se çfarë ka në fund të kësaj çudie enigmatike natyrore, një grup zhytësish morën pjesë në zhytjen e parë në thellësitë e vendit misterioz.

Grupi nuk gjeti thesare të fshehura. Përkundrazi, realiteti është me të vërtetë dëshpërues: Branson dhe ekipii tij zbuluan mbetje plastike.

Nëse ndonjë herë keni pasur dyshime për çështjen e ndotjes nga plastika, tashmë i keni provat se ajo është përhapur kudo. 

Në një postim të tijin, Branson shkroi:

"Sa për përbindëshat mitikë të thellësisë?? E pra, përbindëshat e vërtetë të oqeanit janë ndryshimet klimaterike dhe plastika.”

    Data: 19 Janar 2019 14:30
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera