Kthehu lart

Vazhdojnë udhëtimet në kohë, ky burrë thotë se ka takuar veten në vitin 2070

Vazhdojnë udhëtimet në kohë, ky burrë thotë se ka takuar veten në vitin 2070 GazetaExpress

Një burrë i cili “udhëton në kohë dhe vjen nga vitit 2030”, pretendon se tashmë ka takuar veten në të ardhmen, dhe këtë gjë është munduar ta dokumentoj në dy video intervista.

Në njërën video, Noah Novak pretendon se disa informata “që dëshmojnë” se është personi i njëjtë janë të “klasifikuara”, me qëllim që të sigurohet që qeveria të mos e kapë, transmeton Telegrafi.

Por, edhe pse nuk futet në detaje, ai thotë se e ka takuar veten në vitin 2070 dhe se e vërteta do të del në shesh pikërisht në vitin që ai pretendon se ka takuar veten. Ai madje thotë se për këtë do të ofrojë dëshmi, për ta bindur botën se është i njëjti person.

“Ju siguroj se jam personi i njëjtë që do ta takoni në të ardhmen”, tha Noah gjatë një interviste dhënë në televizionin Apex duke pretenduar se kësaj radhe vjen nga vitit 2030.

Edhe pse dyshja duken dhe tingëllojnë ndryshe kur flasin, 40 vite janë një periudhë e gjatë kohore që vërtet mund ta ndryshojnë një njeri si në dukje ashtu dhe në aftësi psikike.

    Data: 07 Mars 2018 04:09
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera