Kthehu lart

Keni shkronjën M në pëllëmbën tuaj të dorës? Ja çfarë kuptimi ka

Keni shkronjën M në pëllëmbën tuaj të dorës? Ja çfarë kuptimi ka GazetaExpress

Të gjithë e kemi pyetur veten se çfarë tregojnë shenjat, që kemi në pëllëmbën e dorës sonë.

Vijat që formojnë shkronjën M, në dorën tuaj nëse jeni mashkull tregojnë se ju jeni njerëz shumë të saktë dhe jeni shumë të aftë për të kryer biznes. Për gratë që kanë shkronjën M në pëllëmbën e dorës do të thotë se ato janë shumë tërheqëse dhe kanë ituitë shumë të fortë.
    Data: 15 Janar 2019 07:57
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera