Kthehu lart

Disa thënie për vetminë, që do ju mbeten gjatë në mendje

Disa thënie për vetminë, që do ju mbeten gjatë në mendje GazetaExpress

“Është më mirë të jesh jo e lumtur me veten, se me të tjerët”. – Marilyn Monroe

“Ne jemi të gjithë vetëm, lindim vetëm, vdesim vetëm dhe kur një ditë e kthejmë kokën pas, pavarësisht miqve dhe shoqërive tona, kuptojmë se kemi qenë vetëm gjatë gjithë kohës. Kjo gjë e bën respektin për veten kaq të rëndësishëm, dhe nuk e di se si mund të respektohet vetvetja, nëse gjithë kohës i ke sytë tek zemra dhe mendja e të tjerëve për lumturinë tënde”. – Hunter S. Thompson

“Mendoj se është gjë e mirë që një person të kalojë kohë vetëm. Kjo gjë u jep atyre mundësinë të zbulojnë kush janë dhe të kuptojnë se pse janë vetëm”. – Amy Sedaris

“Askush nuk na shpëton dot, veç vetes sonë. Askush nuk mundet dhe askush nuk do ta bëjë. Vetëm duhet ta kalojmë rrugën e jetës”. – Gautama Buddha

“Të qëndruarit vetëm nuk do të thotë që jam vetëm, por që jam mjaftueshëm i/e fortë për t’i përballuar gjërat vetëm”. – Anonim

“Ndonjëherë jeta është shumë e vështirë ta kalosh vetëm, por ndonjëherë ajo është shumë e bukur ta kalosh vetëm”. – Elizabeth Gilbert

“Problemi i vërtetë nuk qëndron tek të qenurit vetëm, por tek të ndjerit e vetmisë. Dikush mund të ndihet i vetëm edhe në mes të shumë njerëzve, a nuk mendon kështu?” – Christine Feehan

“Sa më shumë moshohem, aq më shumë e pëlqej vetminë”. – Sienna Miller

“Të jesh vetëm është një fuqi që shumë pak veta mund ta përballojnë”. – Steven Aitchison

“Të rrish vetëm është e frikshme, por jo aq e frikshme sa të ndihesh vetëm në një marrëdhënie”. – Amelia Earhart / bota.al

    Data: 06 Mars 2018 04:29
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera