Milloshoski: Nuk pranojmë një njësi zgjedhore - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

13/11/2019 15:07

Milloshoski: Nuk pranojmë një njësi zgjedhore

Ballina

Gazeta Express

13/11/2019 15:07

Deputeti nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Antonio Milloshoski sot deklaroi se partia e tij është e sinqertë dhe nuk përmban nismën për një njësi zgjedhore.

“VMRO-DPMNE-ja është e sinqertë dhe s’është për një njësi zgjedhore ndërsa LSDM gënjen”, tha Milloshoski.

Ai shtoi se për dallim nga Zaev dhe LSDM që i gënjejnë partitë e vogla politike që kërkojnë ndryshimin modelit zgjedhor, VMRO është kundër.

Sipas tij, LSDM dërgon ligjin në procedurë kuvendare dhe nuk do të kalojë dhe se aq është përkrahja që e ofron LSDM.