Mes akuzash për përjashtim komisionerësh dhe mungesë emri në lista, mbyllet votimi për kreun e PD

Demokratët këtë të dielë kanë votuar për kreun e ri të Partisë. Në orën 19:00 është shënuar dhe mbyllja e procesit të votimit në 76 qendrat e votimit në të gjithë vendin ku pritet që të kenë marrë pjesë rreth 60% e demokratëve. Ndërkohë të gjithë fletët e votimit që kanë ngelur pa përdorur tashmë … Continue reading Mes akuzash për përjashtim komisionerësh dhe mungesë emri në lista, mbyllet votimi për kreun e PD