Merret vendimi për organizimin e mbrëmjes së maturës - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

11/06/2021 12:21

Merret vendimi për organizimin e mbrëmjes së maturës

Lajme

Gazeta Express

11/06/2021 12:21

Sot është marrë vendimi për organizimin e mbrëmjes së maturës, raporton Express.

Express merr vesh nga burime se në takimin e kolegjiumit të arsimit me kryetarët e komunave dhe Ministrinë e Arsimit ështe marrë vendimi për lejimin e organizimit të mbrëmjës së maturës.

Organizimi i tyre do të lejohet nga 26 qershori.

Ndryshe, lejimi i këtyre eventeve vjen pas kërkesës së Asociacionit të Komunave të Kosovës. Ata kishin thënë së është absurde që të lejohet organizimi i dasmave e i mbrëmjes së maturës jo./Express