Me automatik në shkollë, përqafimi i mësuesit shmang masakrën - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

19/10/2019 21:58

Me automatik në shkollë, përqafimi i mësuesit shmang masakrën

Lajme

Gazeta Express

19/10/2019 21:58

Pamjet e një shkolle në SHBA tregojnë se si mësuesi i fizkulturës, trajner i ekipit të futbollit, del nga klasa duke mbajtur në dorë armën e një nxënësi 19-vjeçar, të cilën ia kishte marrë sapo ky i fundit kishte hyrë në klasë.

Mësuesi shihet se si përqafohet me nxënësin, i cili është qartazi i ngarkuar emocionalisht.

Një tjetër anëtar stafi i shkollës vjen dhe merr armën nga dora e mësuesit.

Policia zbuloi se 19-vjeçari vuante nga një krizë emocionale.

Ai doli në gjyq dhe pranoi fajin për armëmbajtje pa leje në publik.

Gjykata e dënoi me tre vite shërbim prove.

Në historinë e një vendi si SHBA-të, ku mosha e brishtë e adoleshentëve nuk e ka të vështirë të gjejë armë të fuqishme, vrasjet në masë nëpër shkolla nuk janë diçka e rrallë.