Mbështes vetingun për politikanë dhe funksionarë të korruptuar - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

21/11/2019 17:51

Mbështes vetingun për politikanë dhe funksionarë të korruptuar

Ballina

Gazeta Express

21/11/2019 17:51

Ministrja e Drejtësisë, Renata Deskoska tha se mbështet procesin e vetingut edhe të politikanëve por edhe të funksionarëve shtetëror që janë të korruptuar dhe që kanë lidhje me mafian.

Deksoska tha se do të mbështes çfarëdo procesi që do të kontribuojë që në funksione të vijnë njerëz profesionistë.