Makina e cila përgatitë vetë hamburgerët - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

11/06/2019 13:56

Makina e cila përgatitë vetë hamburgerët

Ballina

Gazeta Express

11/06/2019 13:56

Një makinë automatike e hamburgerit është krijuar në San Francisco, e gjithë kjo për t’i ndihmuar punëtorët e ‘Fast Food-eve’.

Buka është e prerë dhe më pastaj i shtohet mishi. Më pas, vendosen vetë copëzat e domateve, qepët e perimet tjera.

E në fund, e keni një hamburger të gatshëm.

Gjatë kohës së përgatitjes së hamburgerit, asnjë dorë e njeriut nuk e prek ushqimin, dhe i pari që do ta prekë atë, është konsumatori. /GazetaExpress/

Meet the machine that automates the burger-making process