Mahnitëse, kështu i shpëtojnë bletët jetën njëra-tjetrës - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

22/09/2019 14:42

Mahnitëse, kështu i shpëtojnë bletët jetën njëra-tjetrës

Fun

Gazeta Express

22/09/2019 14:42

Në një video të publikuar nga “DailyMail” është e mahnitshme të shihet se si bletët ia shpëtojnë jetën një blete tjetër, pasi që kishe rënë në nxjerrës mjalti dhe krahët iu janë mbuluar me mjaltë që ka bërë që mos të mund të i lëvizë krahët.

Bletët tjera e panë gjendjen e shokut të tyre, dhe reaguan menjëherë.

Bletët tjera ishin në gjendje që t’ia pastronin krahët që ju kishin mbuluar me mjaltë, në mënyrë që t’i lëvizë përsëri.

Shikoni performancën e mahnitshme të këtyre insekteve.