LSDM zgjedh 30 kryetar të degëve, 15 prej tyre u rizgjodhën pasi u shkarkuan - Gazeta Express

LSDM zgjedh 30 kryetar të degëve, 15 prej tyre u rizgjodhën pasi u shkarkuan

Ballina

Gazeta Express

12/06/2019 20:34

LSDM ka zgjedhur 30 kryetar degësh në disa qytete. Prej tyre gjysma janë emra të rinj, ndërsa ditëve në vijim do të emërohet edhe krerët e bashkësive lokale.

Në Kumanovë, kryetar dege është caktuar drejtori aktual i Gazetës Zyrtare, Martin Kostovski, për Ohër është zgjedhur Laze Tanevski, në Qendër Goran Gerasimovski dhe Strugë është caktuar Sonja Stojkoska.

Socialdemokratët paralajmërojnë se procesi i “fshesës” në LSDM do të përfundojë me zgjedhjen e kryesisë së re qendrore të LSDM-së.