Lojtarët e Ferizajt refuzojnë të stërviten, shkak vonesa e rrogave - Gazeta Express

Sport

Gazeta Express

18/10/2019 22:55

Lojtarët e Ferizajt refuzojnë të stërviten, shkak vonesa e rrogave

Sport

Gazeta Express

18/10/2019 22:55

Skuadra e Ferizajt assesi të stabilizohet.

Klubi i Superligës përmes një njoftimi në Facebook, ka njoftuar se sot skuadra nuk ka zhvilluar stërvitjet para ndeshjes me Prishtinën.

Arsyeja është mos pagesa e pagave ndaj futbollistëve.

“Një qytet kaq i madh e me kompanitë ndër më të forta në vend, mos të jenë në gjendje të bëjë një skuadër stabile ështëe e turpshme.

Shpresojmë që këto gjëra të rregullohen, dhe ne si qytet të kemi një ekip më stabile sepse ky qytete e meriton nje skuader stabil”, shkruan Ferizajt.