"Liria nuk është për shitje", kë thumboi sot e ngarkuara me punë e SHBA-ve në Tiranë - Gazeta Express

“Liria nuk është për shitje”, kë thumboi sot e ngarkuara me punë e SHBA-ve në Tiranë

Ballina

Gazeta Express

18/11/2019 9:10

E ngarkuara me punë e SHBA-së në Shqipëri Leyla Moses-Ones deklaroi në konferencën ‘Demokracia përballë rrezikut të teknologjisë’ se Tirana zyrtare është e palëkundur në partneritetin me Amerikën.

“Është një infrastrukturë komplekse dhe kritike. Kjo është një çështje shumë e rëndësishme.

Ka vende kaq të palëkundura në botë në këtë partneritet dhe Shqipëria në bën shumë krenarë.

Strategjia e Kinës për të përdorur marrëveshjet infrastrukturore. Por e kam thënë që Shqipëria e ka deklaruar se disa gjëra nuk janë për shitje. Liria nuk është për shitje, sigurisht që e vlerësoj shumë” tha ajo.