Lile Stefanova sot dëshmon për rastin “Reket”


load
Gazeta Express
13 Gusht 2019 10:29

Prokurorja e PSP-së Lile Stefanova, e cila e udhëheq lëndën “Perandoria”, sot në Prokurorinë Publike duhet të dëshmon për rastin “Reket”, ku të dyshuar janë Bojan Jovanovski-Boki 13 dhe Zoran Milevski-Zoki Kiçeec.

Prokurorja Stefanova ka sqaruar disa herë se të gjitha vendimet e marra nga për të dyshuarin në rastin “Pernadoria” Orce Kamçev, përkatësisht heqja e paraburgimit dhe kthimi i pasaportës, është realizuar me urdhër të kreut të PSP-së, Katica Janeva.

Gjatë ditës së djeshme edhe prokurorja, Elizabeta Josifovska, e cila është pjesë e PSP-së, dëshmoi në Prokurorinë për përndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit në lidhje me rastin “Reket”.

Artikull i sponsoruar

Te fundit


Kthehu lart