Lidhja Arabe dënon sulmet e Izraelit në Gaza - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

14/11/2019 23:15

Lidhja Arabe dënon sulmet e Izraelit në Gaza

Lajme

Gazeta Express

14/11/2019 23:15

Lidhja Arabe të mërkurën dënoi me forcë agresionin e Izraelit në Rripin e Gazës te rrethuar.

Sekretariati i Përgjithshëm i Lidhjes Arabe në një deklaratë zyrtare të mbajtur e quajti qeverinë izraelite përgjegjëse për pasojat dhe  përshkallëzimin e situatës.

Lidhja Arabe ka thënë se agresioni izraelit  bie në përputhje me përpjekjet e mprehta për të shtyrë situatën në Rripin e Bllokuar të Gazës në përkeqësim të mëtejshëm dhe për të tërhequr rajonin në një rreth të pafund dhune.

Thirret për një ndërhyrje të menjëhershme dhe efektive ndërkombëtare për të ndaluar sulmet izraelite dhe për të siguruar mbrojtje ndaj Palestinës