Libri i ri i Anisa Ismailit, “Rrugëtime”, për dashurinë, mllefin dhe imagjinatën - Gazeta Express

Gazeta Express

20/11/2020 13:48

Libri i ri i Anisa Ismailit, “Rrugëtime”, për dashurinë, mllefin dhe imagjinatën

Gazeta Express

20/11/2020 13:48

“Momente” ka qenë libri i parë me proza i aktores Anisa Ismaili i cili ishte botuar në vitin 2014.Suksesi i këtij libri, i cilësuar si një ditar personal, e ka shtyrë aktoren që të vazhdoj tutje. Andaj, ajo tani ka sjell librin e dytë, “Rrugëtime”.

Gazetare: Gelina Maloku

Ndryshe nga libri i parë, “Rrugëtime” përfshinë edhe tregime. 6 vjet punë dhe jo kot ky libër duhej të titullohej “Rrugëtime”. Ndër tregimet e preferuara të Ismailit nga ky libër, është ai për fëmijët e saj, Melisën dhe Dalmatin. Madje, me tregimin dedikuar atyre, e përfundon librin.