Lëndohen 11 persona në tetë aksidente në Shkup, ka vetëm dëm material - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

10/10/2019 9:49

Lëndohen 11 persona në tetë aksidente në Shkup, ka vetëm dëm material

Ballina

Gazeta Express

10/10/2019 9:49

Siç njoftojnë nga Sektori për Punë të Brendshme Shkup, 11 persona kanë marrë lëndime të lehta trupore në tetë aksidentet që kanë ndodhur në Shkup. Në gjashtë aksidente tjera është shkaktuar vetëm dëm material.

Sipas SPB Shkup, dje policia e komunikacionit ka gjobitur 18 shoferë që kanë tejkaluar shpejtësinë, ndërsa nga komunikacioni ka përjashtuar tre shoferë që kanë vozitur nën ndikim të alkoolit, 19 vozitës pa leje të vozitjes dhe një fillimtar, si dhe 18 automjete të paregjistruar