Kthehu lart

Sefaj raporton para deputetëve për zhvillimet në IPK

Sefaj raporton para deputetëve për zhvillimet në IPK GazetaExpress

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës sot mban mbledhjen e rregullt. Flamur Sefaj, ministër i Punëve të Brendshme pritë të raportojë lidhur me zhvillimet në Inspektoratin e Policisë së Kosovës

Rendi i ditës:

Miratimi i rendit të ditës;
Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e komisionit të mbajtura me datë 23.01.2018 dhe 29.01.2018;
Raportimi i Ministrit të Punëve të Brendshme, z.Flamur Sefaj, rreth zhvillimeve në Inspektoratin Policor të Kosovës;
Shqyrtimi i raportit me rekomandime për Projektligjin Nr.06/L-014 për Infrastrukturë Kritike;
Shqyrtimi i raportit me rekomandime për Projektligji nr. 06/L-013 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04/L-072 për kontrollin dhe mbikëqyrjen e
Kufirit Shtetëror, i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin nr.04/L-214;
Të ndryshme.

    Data: 21 Shkurt 2018 07:34
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera