Kthehu lart

Një qendër skijimi në Debëlldeh

Një qendër skijimi në Debëlldeh GazetaExpress

Në Debëllde të Vitisë, dy vëllezër që për shumë vjet punuan jashtë vendit, u kthyen në vendlindje dhe ndërtuan një qendër skijimi.

Në të punësuan 30 veta.

Për momentin është vënë në funksion teleferiku prej 800 metrash, e në të të ardhmen synohet që pista të zgjatet deri në 4 kilometra.

Një Brezovicë në Debëlldeh - 12.01.2019 - Klan Kosova

    Data: 12 Janar 2019 23:11
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera